Scouting André de Thaye Arnhem

Stafweekend

Op 5 november verzamelen we op de blokhut. Op tijd komen en slaapspullen meenemen, voor de rest was er niets bekend gemaakt over het programma. Wel moest iedereen van te voren een vraag over een ander staflid verzinnen en naar de organisatie mailen.

De verzameling staf en bestuursleden worden vervolgens door Wouter in 4 groepjes ingedeeld.

Van Martijn van GameEvents krijgen we uitleg over het middag programma. We gaan m.b.v. een GPS en een Tablet een tocht lopen met vragen en opdrachten. Je kunt de vragen pas maken als je daadwerkelijk met je groep op de juiste plaats bent gearriveerd. Er zitten vragen bij over markante punten in Arnhem, maar ook opdrachten als “maak een zomerse foto”. Natuurlijk is er een groepje “verdwaald” op de korenmarkt en volkomen terecht eindigen die dan ook als laatste.

Rond half zes is iedereen weer op de blokhut aangekomen, waar ons Top Kookteam een heerlijke maaltijd had voorbereid. Maar eerst wordt de uitslag bekend en de beker voor de eerste prijs uitgereikt.

Scouting André de Thaye

En de winnaars zijn bekend!

’s Avonds doen we een quiz waarbij een sprintje met hindernissen getrokken moest worden naar een muziekinstrumentje om te mogen antwoorden.

Ongeveer halverwege de quiz trekt de quizmaster de stekker eruit.
Vanwege het lompe gedrag van onze stafleden wordt het ongevallenrisico te groot. Tja, al die verantwoordelijkheid voor onze jeugdleden zorgt ervoor dat het kind in onszelf onderdrukt wordt. En dat moet er dan toch even uit!

Als het stof weer is neergedaald brengen we de rest van de avond door met een filmpje, hapje en drankje. Super gezellig.

Op zondag na het ontbijt maken we de blokhut schoon en daarna hebben we een brainstormsessie over onze groep en het komende jubileumjaar.

Kortom een leuk weekend waar jij volgend jaar ook bij kunt zijn.

We hebben namelijk nog vacatures