Scouting André de Thaye Arnhem

Sponsorkliks

Scouting André de Thaye Arnhem: Sponsorkliks

Scouting André de Thaye Arnhem: Sponsorkliks

Wist u dat u ons financieel kunt steunen simpelweg door in uw favoriete webwinkel te shoppen? Door SponsorKliks te gebruiken krijgt ADT voor elke aankoop een klein bedrag. Voor u maakt het geen verschil, u betaalt niks extra, maar Scouting André de Thaye ontvangt van de deelnemende partners een percentage van uw aankoop bedrag. Kleine moeite, Groot Plezier!

Klik op de button hieronder, we sturen u dan naar onze eigen pagina op de website van SponsorKliks. Zoek in het overzicht de favo webshop op, klik door en shoppen maar!

SponsorKliks, Sponsor de ADT!

 

Je kunt ook de app downloaden! Klik op de passende button hieronder!
app-store-badge_nl-sponsorkliks play-store-badge_nl-sponsorkliks

 

Er is ook nog een extensie te krijgen voor de Chrome en Edge Webbrowsers!

Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar ADT dient te gaan.

Bij een aantal webshops zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor ADT gehonoreerd worden.

De popup wordt niet bij alle winkels getoond. Wij hebben de mogelijkheid gemaakt om een aantal van de meest gebruikte winkels te selecteren in de extensie, zodra je deze aanvinkt, worden deze in de bladwijzerbalk van je browser opgenomen.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel. Je hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks.

Hetzelfde gebeurt als je kiest voor de optie “Nieuw venster met commissie”. Elke keer als je een nieuw venster opent dan zie je de totale commissie van ADT en de logo’s van de belangrijkste shops. Als je op een logo klikt wordt de code van ADT automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van jouw aankoop naar ons toe moet gaan.

Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).