Scouting André de Thaye Arnhem

Vacature’s Stichtingsbestuur

Stichtingsbestuur:

In de stichting worden op dit moment 3 functies gecombineerd door 1 persoon. We zoeken hier dus 2 enthousiaste mensen extra voor:

Voorzitter:

In het kort komt de functie van voorzitter er op neer dat je de vergaderingen voorzit. Je bent het gezicht van de stichting naar buiten, bij bijeenkomsten die van belang zijn. Je coördineert de werkzaamheden met het verenigingsbestuur en ondersteunt de penningmeester met het financiële beleid, de uitvoering en fondsenwerving. Deze functie kost ongeveer 2 avonden per maand.

Coördinator Blokhutbeheer:

De coördinator blokhutbeheer is de organisator van werkzaamheden in- en rond de blokhut. Een oog voor techniek en kosten is een voordeel maar is geen vereiste niet omdat we enkele uitstekende vrijwilligers hebben die de uitvoering verzorgen en vrijwilligers begeleiden. Je coördineert het periodieke onderhoud zoals het schilderwerk, de dakgoten, en de cv-ketel. Je adviseert bij verhuizingen en ruimte indelingen. Je organiseert de klusdagen en koopt daarvoor het materiaal in aan de hand van een actielijst. Natuurlijk kom je regelmatig op de blokhut om de wensen te beluisteren en om wijzigingen en slijtage te zien. Deze functie kost ongeveer 1 avond per maand daarnaast voor de werkdagen 1 tot 2 dagen per jaar 

Coördinator Blokhutverhuur:

Als coördinator voor het verhuren van de blokhut ben je precies, betrouwbaar, vriendelijk maar zakelijk. Als coördinator ben je goed telefonisch bereikbaar en in staat om op afspraak nieuwe huurders rond te leiden en het contract op te stellen. Het team blokhutverhuur draagt de sleutel over en neemt deze weer in op de afgesproken tijden en controleert het gebouw na oplevering en spreekt de huurder aan op gebreken. Je houdt de agenda bij en bent bereikbaar voor vragen tijdens de verhuur. Deze functie kost ongeveer een half uurtje per week aan administratie. Tijdens de verhuur is er een wisselend team voor de controles en opleveringen. Dit ligt niet noodzakelijkerwijs bij de coördinator.