Scouting André de Thaye Arnhem

Contributie

Scouting André de Thaye Scoutskamp 2015

Contributie is All-In!!

Ieder lid van Scouting André de Thaye betaalt contributie. Uit deze contributie betalen wij onze blokhut en al onze activiteiten. Alle medewerkers bij Scouting André de Thaye zijn vrijwilligers. De contributie komt dus volledig ten goede aan uw kind.

Bij veel scoutinggroepen moet daarnaast nog worden bijbetaald voor zomerkampen en speciale activiteiten. Voor sommige ouders is dit een probleem. Wij hebben er daarom voor gekozen om met een all-in contributie te werken. U betaald een vast bedrag per maand waaruit alle kosten, dus ook de kampen en dergelijke betaalt worden. Dit wordt allemaal geregeld door de penningmeester. Eventueel kunt u een beroep doen op de gemeente Arnhem (via de GelrePas) of Stichting Leergeld. Onze staf kan u hierbij op weg helpen.

Nieuwe leden mogen altijd eerst een paar opkomsten gratis meekijken keer. Als uw kind besluit om te blijven dan neemt onze penningmeester contact met u op. Dan pas gaat u contributie betalen aan onze vereniging.

De contributie kan pas worden stopgezet, nadat is afgemeld bij de eigen leiding van de speltak en bij de ledenadministratie. Dit dient schriftelijk te gebeuren en de contributie afdracht stopt dan na de lopende maand.